Addictive TV

AV Set, Addictive TV Londra
Web: http://www.addictive.com

Probabil cei mai populari artisti audiovizuali din lume, crew-ul britanic Addictive TV prezinta o experienta audio-vizuala irezistibila. Addictive TV au fost pe buna dreptate descrisi ca „the next level shit” de catre Grandmaster Flash.

Avand la activ giguri in peste 50 de tari, in cele mai diverse locatii – de la muzee, la cluburi pana la cele mai mari festivaluri de muzica si film din lume. Cei mai buni VJ din lume (conform Dj Mag) s-au remarcat indeosebi prin remixurile la productii hollywoodiene precum Iron Man, Slumdog Millionaire si Fast & Furious precum si prin seturile live eclectice ce conduc filozofia cut & paste in era digitala.

Cei mai populari artisti audiovizuali din lume, crewul britanic Addictive TV prezinta o experienta audio-vizuala irezistibila. Au fost pe buna dreptate descrisi ca „the next level shit” de catre Grandmaster Flash  si „a tough act to follow” de catre Moby, fiind deasemenea laudati de artisti precum Jeff Mills, Stereo MCs, Goldie si Kraftwerk.

Din Japonia pana in Arabia Saudita cei doi numara la prezent showuri in peste 50 de tari, in locatii prestigioase precum Centrul Pompidou din Paris, London IMAX Cinema si Shanghai Museum of Contemporary Arts, festivaluri atat de muzica si film: Sonar, MIDEM, SXSW Texas, Resfest unde si-au prezentat amestecul ametitor de muzica electronica si live visuals ce duce filozofia cut & paste in era digitala. DJ Mag i-a numit cei mai buni VJ din lume si pe locul doi ca cei mai remarcabili artisti vizuali.

In 2006 au devenit primul grup audiovizual sa remixeze un film de la Hollywood pentru Take the Lead (New Line Cinema) urmat de remixuri pentru productii 20th Century Fox, Paramount si Universal ce includ Snakes on a Plane, Iron Man, Fast & Furious, Max Payne precum si multi-decernatul cu Oscar din 2009 Slumdog Millionaire a lui Danny Boyle.

Au mers mai departe cu instalatii pentru Adidas, reclame TV pentru The Sims 3, generice pentru FIVE, ORF si finala Red Bull X-Fighters din Londra.

VEZI TOTI ARTISTII