Camo & Krooked

Mainframe, Viper, Hospital Vienna
Web: http://www.myspace.com/camokrooked

Cand in 2007 doi dintre cei mai talentati producatori din drumandbass (conform lui Grooverider), austriecii Camo & Krooked si-au inceput colaborarea, se intrezarea un rezultat spectaculos. Doar 3 ani au fost suficienti pentru ca cei doi sa cucereasca fiecare paleta a genului si sa lanseze piese la cele mai mari case de discuri, dovada ca cei doi austrieci nu au dat gres.

Din 2007 pana in prezent au prezentat unele din cele mai memorabile, inovatoare si impresionante compozitii a ultimilor ani – fie in productiile proprii soulfull precum “Turn Up The Music” sau tururi de forta precum remixul la “JohnB – Numbers” – cei doi au lovit tot timpul la tinta.

Cu difuzari in “heavy-rotation” la Radio1, cele mai mari labeluri: Breakbeat Kaos, Hospitol, Beta, Renegade Hardware, Audio Porn si multe altele s-au pus la coada sa poata lansa urmatoarea piesa semnata Camo & Crooked.

Pe langa abordarea cu succes a fiecarui subgen de drumandbass cei doi produc si alte genuri de muzica electronica, precum downtempo, trip-hop si house ca parte a proiectului Chrome.

Cand nu sunt in studio cei doi se regasesc in spatele platanelor ca DJei cu giguri in intregul continent. Pregatiti-va pentru un sound proaspat de pe dubplates, cu double-drops si atitudine noua.

VEZI TOTI ARTISTII