Disaszt

Mainframe Vienna
Web: http://www.myspace.com/DisasZt

Disaszt este unul dintre fondatorii scenei austrice de drumandbass si muzica electronica. Cu mai bine de 10 ani de experienta, Daniel Fuerst-Zoffel este omul din spatele proaspatului label si sound „Mainframe”, organizator si promotor, producer recunoscut si unul din cei mai buni DJ din Viena.

A inceput sa mixeze inca din 1994 la doar 14 ani, iar ulterior in 1998 a creat alaturi de DJ Combo, Phazes si Domnk : “Bass Infection Crew”.

Urmatorul pas in 2001 a fost productia muzicala siar din 2002 a pornit propria serie de evenimente sub numele “Mainframe” – Vienna Drumandbass Massive”. Pe masura ce ae crescut Mainframe s-a mutat in cea mai mare locatie drumandbass din Vienna : Arena, cu evenimente de succes remarcabil. Din 2004 este de asemenea resident alaturi de DKay in clubul Flex din Vienna.

Nu s-a oprit aici, asa incat in 2006 a lansat clubul ZOO, un loc dedicat varietatii muzicii si culturii urbane; a pornit seria de evenimente intitulate “Bass City” exclusiv dedicate artistilor austrieci si in acelasi timp a facut din Mainframe cea mai mare seara de drumandbass din oras. Labelul Mainframe a fost evolutia naturala pentru Disaszt – o umbrela pentru creativitatea si inovatia de care au dat dovada creatorii austrieci de muzica electronica la inceputul noului mileniu.

Cei 16 ani de activitate il califica drept unul din cei mai experimentati si indragiti DJ din Viena, artist si promoter al miscarii electronice urbane.

VEZI TOTI ARTISTII