Hudson Mohawke

Prezentat de Red Bull Music Academy, Warp Records Glasgow
Web: http://www.myspace.com/hudsonmo

Hudson Mohawke, (Ross Birchard) cunoscut si sub numele de DJ Itchy (nume sub care a devenit la 15 ani cel mai tanar finalist UK DMC) va reprezinta noul sound de muzica electronica deconstructivista / wonky post-dubstep promovat alaturi de Rustie. Semnat la puternicul Warp Records si-a lansat albumul de debut in octombrie 2009 si de atunci a fost implicat in numeroase proiecte de hip-hop si electronica precum Surface Emp si proaspata trupa din Manchester Egyptian Hip Hop.

Hudson Mohawke aka Hudson Mo sau HudMo este un cunoscut producator de muzica electronica si DJ din Glasgow, afiliat cu LuckyMe. Inainte de a semna  cu Warp si proaspat devenit cel mai tanar finalist la DMC, Hudson Mohawke a atras atentia institutiilor muzicale de pe coasta de vest a Americii precum casa de discuri Ubiquity sau revista XLR8R.

Primul sau album, numit Butter, a iesit in anul 2009, la Warp. De atunci muzica lui a calatorit in lumea intreaga. Tatal sau a fost muzician (verificati Diamond Rap de la Glasgow Diamond ) si nu este o coincidenta ca educatia sa orientata spre sintetizatoare i-a influentat stilul.

VEZI TOTI ARTISTII