Poze de la Opening Night & Festival

Pozele de la Opening Night si festivalul TM10Base sunt acum online. http://www.tmbase.ro/gallery.php?lang=ro

TM10Base Thank You

Multumim participantilor, sustinatorilor, artistilor prezenti, celor care au ajutat la organizarea editiei a 13-a a festivalului TMBase precum si sponsorilor, partenerilor culturali si media. Revenim in scurt timp cu poze si in curand cu video si detalii despre aftermath.

Dorian Concept Live Anulat / Robot Koch ii va lua locul.

Ne pare rau sa va informam ca Dorian Concept nu va putea fi prezent astazi in cadrul TM10Base Opening Night. Ne cerem scuze pentru orice inconveniente create.

Red Bull Music Academy si TMBase au facut eforturi considerabile si il vor prezenta in lineup in locul lui Dorian Concept pe berlinezul Robot Koch producatorul  din spatele aclamatei trupe germane Jahcoozi si a proiectului post-rock / hip-hop The Tape vs. RQM.

Printre colaborarile si remixurile sale se numara  productii alaturi de Rustie, Modselektor, Funkstorung Infinite Lives, Mochipet, Al Haca, Envy si Christopher Wiltis printre altii.

Saptamana festivalului

Informatiile complete au fost publicate pe site – va asteptam la Timisoara de joi pana sambata sa sarbatorim miscarea electronica urbana la a 13-a editie a festivalului TMBase.

Red Bull Music Academy @ TMBase

Joi 14.10, la Setup Venue Timisoara Red Bull Music Academy Night da startul la TM10BASE cu artisti proaspeti selectati de initiativa globala RBMA.