Bilete

Accesul se permite de la 21:00
Programul incepe la orele 22:00

Pret bilete pe zile:
Joi (Opening Night): 15 lei | Vineri: 40 lei | Sambata: 50 lei

Pret abonamente
Festival: 80 lei | Vineri & Sambata: 70 lei

Pentru detalii legate de zilele Vineri & Sambata Click aici.

Biletele si abonamentele se vor vinde doar la poarta si nu vor putea fi cumparate in avans.

REGULI DE ACCES

Accesul in locatie se face pe baza bratarii de culoarea specifica fiecarei dintre cele 3 zile ale festivalului sau pe baza bratarilor-abonament . Biletele si abonamentele sunt personale, iar ca urmare a achizitionarii lor, participantii vor primi cate o bratara care va fi aplicata de reprezentantii organizatorilor si care va face dovada platii biletelor sau a abonamentelor.

Numai bratara face dovada platii biletului/abonamentului si trebuie purtata permanent pe perioada de desfasurare a evenimentului. Bratarile pierdute sau deteriorate nu pot fi inlocuite. Bratarile purtate altundeva decat la incheietura mainii nu sunt considerate valabile. Reprezentantii organizatorilor isi rezerva dreptul sa solicite prezentarea bratarii ori de cate ori este nevoie, in interiorul spatiului de desfasurare. In urma accesului in spatiul de desfasurare, participantii accepta ca fotografii si materiale video cu imaginea lor sa poata fi facute publice si folosite  in scopuri promotionale, in legatura cu evenimente TMBase, fara alte obligatii sau plati.

Este interzis accesul in spatiul festivalului cu sticle, obiecte contondente, arme de orice tip, stupefiante si alte substante interzise, ori alte obiecte care pot pune in pericol siguranta celorlalti participanti. Va reamintim ca detinerea, consumul si traficul de stupefiante si substante interzise constituie infractiune si se pedepseste conform legii. Este de asemenea interzisa introducerea bauturilor alcoolice si non-alcoolice.

Participantii vor respecta delimitarile realizate de organizatori si sunt rugati sa nu incerce patrunderea in zonele cu acces limitat din spatiul festivalului. Caile de acces vor fi delimitate, iar nerespectarea acestora si patrunderea in alte spatii decat cele indicate pentru acces se face pe propria raspundere.

NU SE VOR VINDE BILETE SI ABONAMENTE IN AVANS . SINGURELE BILETE SI ABONAMENTE VOR PUTEA FI CUMPARATE LA INTRARE.