Myspace | Hospital Records

Dupa London Elektricity, TMBase are placerea sa prezinte pentru prima oara in Romania un artist mult asteptat care asigura deja continuarea dinastiei Hospital!

Considerat de multi succesorul unor Chemical Brothers, Basement Jaxx sau Underworld, High Contrast este urmatorul ambasador britanic in lumea muzicii electronice - cucerind scena globala cu fuziunea absolut spectaculoasa pe ritm drumandbass si reprezentand Hospital Records.

Piesele lui Lincoln Barrett culeg influente bogate din House, Breakbeat, Jazz, Funk si Oldschool Jungle, elemente diverse legate in maniera unica intr-o semnatura muzicala distinctiva. LP-ul de debut True Colors i-a asigurat instantaneu faima internationala in anul 2002, ce s-a concretizat foarte rapid remixuri si giguri in afara comunitatii de drumandbass precum si numeroase guest mixuri pentru radio-uri si emisiuni.

In 2004 a urmat un alt disc fabulos High Society cu piese legendare precum Twilights Last Gleaming si Racing Green, albumul fiind votat de Knowledge Magazine printre primele 3 albume de drumandbass. Au urmat remixuri pentru artisti precum White Stripes, Missy Elliot, The Streets si Blaze - in 2007 single-ul If We Ever a explodat in playlistul zilnic Radio One alaturi de lansarea albumului Tough Guys Don't Dance. High Contrast este rezident si headliner la Hospitality si Fabric in Londra, Aperture la Club Ifor Bach in Cardiff fiind deasemenea o prezenta constanta pe scena celor mai mari festivaluri din Regatul Unit: V Festival, Creamfields, Frequency s.a.


Headlineri:

High Contrast -Hospital Records, Londra, UK
The Qemists
(3 man dj + laptop set) - Ninja Tune, Londra, UK
Netik - DMC / ITF World Champ, Rennes, FR
Ed Solo -Supercharged, Brighton, UK
The Ragga Twins - Shut up and dance, Londra, UK
Suie Paparude - Bucuresti
True Ingredients - LIVE, Londra, UK
Bassface Sascha - Stereotype, DStyle, GER
Palotai - Tilos, Budapesta, HU
TRG - Tempa, Bucuresti
Gojira - Tandarei

Vezi line-up complet / Toti Artistii »