Myspace

Campion mondial multiplu, turntablistul Netik, si-a castigat reputatia dar si titlurile de campion datorita tehnicii sale impecabile dar si unui fin simt muzical incorporat in performance-uri uimitoare.

Pasionat de muzica inca din copilarie si-a descoperit dragostea pentru hip-hop la 13 ani. In scurt timp si-a gasit locul la numeroase concerte si petreceri underground din zona Rennes, iar cu timpul si-a perfectionat tehnica proprie de turntablism.

Dupa o serie de aparitii si colaborari de succes in cadrul a numeroase trupe de hip hop si nu-jazz a urmat asediul competitiilor internationale castigand de doua ori "Battle for Supremacy" in 2001 si 2002, "Champion of Europe All Star Beat Down" si "ITF Scratch" in 2002 si "World DMC Champion" in 2006, asigurandu-si locul alaturi de legende precum Q-Bert si Craze.

Pentru Netik tehnica serveste muzica si nu invers - rutinele si seturile sale incorporand diversele influente muzicale: de la hip-hop si breakbeat la electro si drumandbass, asigurandu-i aparitii constante la festivaluri si diverse evenimente majore.

In 2009 Netik va fi prezent pe scena festivalului TMBase prin sprijinul Centrului Cultural Francez din Timisoara.


Headlineri:

High Contrast -Hospital Records, Londra, UK
The Qemists
(3 man dj + laptop set) - Ninja Tune, Londra, UK
Netik - DMC / ITF World Champ, Rennes, FR
Ed Solo -Supercharged, Brighton, UK
The Ragga Twins - Shut up and dance, Londra, UK
Suie Paparude - Bucuresti
True Ingredients - LIVE, Londra, UK
Bassface Sascha - Stereotype, DStyle, GER
Palotai - Tilos, Budapesta, HU
TRG - Tempa, Bucuresti
Gojira - Tandarei

Vezi line-up complet / Toti Artistii »